Logo TarotHuis

TarotPraat #037 – Over hoe tarotkaarten je helpen bij het omgaan met veranderingen

Toelichting aflevering

We hebben weer een boeiende TarotPraat voor je online gezet; boordevol inzichten, tips en vermakelijke verhalen. TarotPraat is onze podcast, waarin we je meenemen in de wereld van (tarot)kaarten.

We bespreken onder andere de volgende onderwerpen:

🔮 Tarotkaarten bij veranderingen: Veranderingen zijn onvermijdelijk in het leven, en in deze aflevering bespreken we hoe tarotkaarten je kunnen voorzien van inzicht en advies. Het helpt je om meer begrip te krijgen van de verandering en het vaststellen van dat wat je nodig hebt of wat wel/niet helpt.

🏠 Nieuwe bewoners TarotHuis: We vertellen meer over Jip & Janneke, die TarotHuis hun nieuwe thuis noemen.

📬 Feedback van onze luisteraars: We hebben behulpzame feedback ontvangen op onze vraag van vorige week, en we zijn blij dat jullie zo betrokken zijn. We bespreken enkele interessante onderwerpen.

👶 Tarotkaarten voor kinderen: Naar aanleiding van een vraag van een van onze luisteraars bespreken we of het verstandig is om tarotkaarten voor kinderen te leggen.

Verder gaan we in op de tarot in de dagelijkse praktijk, delen tips voor zowel beginners als ervaren tarotisten, en verkennen ook de rol van tarot bij familieopstellingen. En we bespreken: het onthouden van betekenissen, de verschillende interpretaties van dezelfde kaart, en wat te doen als je je dagkaart niet herkent. 

We werken samen het legpatroon “De 3 Kijk” uit – een krachtig legpatroon om een situatie vanuit verschillende perspectieven met je tarotkaarten te be-kijk-en.

Nieuw: doe-het-zelf/samen legpatronen
Loop je vast met een legpatroon of wil je feedback op je duiding? Stuur ons dan je legpatroon en we bespreken deze in onze podcast. We hebben hiervoor nodig: een foto van de kaarten, het gekozen legpatroon, je vraag, en jouw duiding. Een super idee van zowel Roel als Rob, onze twee oud-cursisten. Dank heren!

Benoemd in de podcast

Oproep

Heb je ook een vraag aan ons, stuur deze dan eens in via een spraakbericht via Whatsapp. Dit kun je doen door naar onze whatsapp te gaan, via https://wa.me/31650844831.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Waar vind je ons?

TarotPraat:

TarotHuis:

Tarot in Nederland:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×