Logo TarotHuis

TarotDownloads

We maken geregeld nieuwe downloads, waarmee jij je tarotkennis kunt vergroten. 

Om de downloads te kunnen bekijken, heb je een programma nodig dat pdf-documenten kan openen. Heb je dit standaard niet op je computer/laptop/telefoon staan? Download dan gratis: Acrobat Reader.

Maak hieronder een keuze

1. Tarot'kaarten'

Verjaardagskaart

Laat ons jouw geboortedatum weten en we sturen je een digitaal kaartje op je verjaardag. Met meer inzicht in je komende levensjaar en een uniek legpatroon.

Geef je geboortedatum door

Nieuwjaarskaart 2023

De overgang van het ene naar het andere kalenderjaar is een mooi gelegenheid om terug en vooruit te kijken. Wat 2023 je gaat brengen? Onze nieuwjaarskaart geeft inzicht!

Download deze kaart

2. Tarotwerkboeken

10 TOPLegpatronen

Met deze snelgids kies je voortaan altijd het juiste legpatroon. Inclusief drie gouden tips om nog meer uit je legging te halen!

Download dit werkboek

Schaduwwerk deel 1

In deel 1 reis je naar je verleden. Ook verken je wat de oorzaak is van je emotionele reactie bij bepaalde gebeurtenissen.

Download dit werkboek

Schaduwwerk deel 2

In het tweede deel onderzoek je hoe je je angsten voor en onzekerheden over de toekomst kunt inzetten in positieve ervaringen.

Download dit werkboek

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en tarottips!

Scroll naar boven

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]