Logo TarotHuis

Over ons

Welkom in ons TarotHuis,

Samen met onze trouwe (huis)dieren delen we graag onze liefde voor tarot en onze kennis. We hebben we ons gespecialiseerd in het geven van tarotcursussen, -workshops en -consulten.

We begrijpen heel goed hoe verwarrend het kan zijn om te starten met tarot. Toen we zelf begonnen, werden we overweldigd door een overvloed aan informatie over de kaarten, wat soms verwarrend was. Maar we lieten ons niet afschrikken en hebben veel tijd besteed aan het begrijpen van de basis.

In 2015 hebben we het TarotHuis opgericht, waar we sindsdien talloze enthousiastelingen hebben geholpen om tarot op een praktische en begrijpelijke manier te leren. Onze cursussen en workshops zijn uniek omdat we ons richten op de belangrijkste betekenissen van de kaarten, waardoor onze cursisten een sterke basis opbouwen en snel vertrouwd raken met de tarot. Vanuit deze basis kun je vervolgens de kaarten verder verdiepen. 

We hebben een benadering ontwikkeld die echt werkt. Onze studenten waarderen onze gestructureerde aanpak, omdat ze al snel ontdekken dat tarotkaarten gebruiken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Met onze begeleiding wordt tarot begrijpelijk en boeiend.

Onze missie is om jou te helpen groeien in je tarotvaardigheden en vertrouwen op te bouwen in het begrijpen van de kaarten. We zijn er trots op dat velen van onze cursisten hebben ervaren hoe tarot hun intuïtie heeft versterkt, en hun begrip van zichzelf en hun omgeving heeft vergroot. Bij TarotHuis willen we niet alleen kennis overdragen, maar ook praktische toepassingen bieden die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Wij staan voor het werken met tarot zonder zweverigheid. 

Dus, als je klaar bent om de wereld van tarot te ontdekken en je eigen inzichten te ontwikkelen, ben je van harte welkom in ons TarotHuis. Waar je ervaart dat het leren werken met tarot makkelijk en leuk!

Arjen & Eddie

20231227 Eddie

Over Eddie:

Eddie is een tarotist die veel weet over het praktische gebruik van tarotkaarten. Hij legt tarotkaarten uit op een eenvoudige en duidelijke manier. Hij is goed in het snel begrijpen van wat de kaarten betekenen. Als je een tarotconsult bij Eddie hebt, kun je verwachten dat hij je direct en eerlijk vertelt wat hij in de kaarten ziet. Hij helpt je met praktische adviezen om problemen op te lossen en kansen te benutten. Zijn tarotleggingen zijn rechttoe rechtaan, maar altijd met de bedoeling om je verder te helpen.

In zijn tarotcursussen moedigt Eddie je aan om tarot in je dagelijks leven te gebruiken. Hij deelt handige tips en trucs waarmee je snel vertrouwd raakt met de kaarten. Zo kun je tarot gebruiken om persoonlijk te groeien en beslissingen te nemen. Zijn aanpak is praktisch en maakt het eenvoudig om tarot in je dagelijkse routine op te nemen.

Als je op zoek bent naar een tarotexpert die je op een directe en praktische manier begeleidt, dan is Eddie de juiste persoon voor jou. Zijn doelgerichte aanpak en bruikbare adviezen maken hem een gewaardeerde expert op het gebied van tarotkaartleggingen en begeleiding.

20231227 Arjen prive paars tarothuis

Over Arjen:

Arjen is iemand die veel weet over tarotkaarten en de symboliek. Hij ziet tarot als een manier om jezelf beter te begrijpen en antwoorden te vinden op vragen over je leven. Hij helpt mensen met tarotkaarten en geeft lessen aan mensen die meer willen leren.

Als je naar Arjen gaat voor hulp met tarotkaarten, kijkt hij dieper dan alleen wat de kaarten zeggen. Hij wil dat je nadenkt over wat de adviezen van de kaarten voor jou betekenen. Hij luistert naar je en moedigt je aan om te praten over wat je denkt en voelt.

Arjen houdt ervan om tarotcursussen te maken en te geven. Hij wil anderen inspireren en helpen op hun eigen reis met tarot. In zijn lessen moedigt hij cursisten aan om zelf na te denken over de tarotkaarten. Hij is ervan overtuigd dat tarot voor iedereen is en dat iedereen hiermee kan leren werken. 

Als je iemand zoekt om je te helpen met tarot, en die samen met jou de adviezen en inzichten van de kaarten wil ontdekken, dan is Arjen de juiste persoon. Hij deelt graag zijn kennis en wil samen met jou antwoorden vinden. 

Onze contactgegevens

TarotHuis
Schoterlandseweg 88
8412TB Hoornsterzwaag (Frl)
06 508 448 31 (ook Whatsapp)

info@tarothuis.nl
KvK: 27253628
BTW-nummer: NL001464836B13

Wij zijn aangesloten bij de Tarot Beroepsvereniging Nederland

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×