Logo TarotHuis

Legpatroon Waardering voor de ander

Een van mijn favoriete collega’s heeft een andere baan en vertrekt binnenkort. Dat vind ik erg jammer, want ik kan het erg goed met haar vinden. We hebben veel lol samen, maar nemen ook de tijd voor serieuze onderwerpen. Natuurlijk spreken we elkaar straks nog wel, maar het wordt wel een heel stuk minder.

Een persoonlijk afscheidscadeau vind ik altijd het meest waardevol. En wat is er nu meer persoonlijker dan een op maat gemaakt legpatroon…

Ik deel dit legpatroon graag met jullie, omdat het ook te gebruiken is om je waardering voor iemand anders (collega, partner, vriend, enzovoorts) onder woorden te brengen.

Pak je kaarten erbij. Schud ze en trek drie kaarten met onderstaande posities in gedachte.
 
  • Kaart 1. Dit heb ik van je geleerd
  • Kaart 2. Dit waardeer ik het meest in je
  • Kaart 3. Dit wil ik je meegeven
Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×