Logo TarotHuis

TarotPraat #018 – Over andere manieren om met je tarotkaarten te werken

Toelichting aflevering

Standaard gebruiken mensen de tarotkaarten voor meer inzicht en advies over een bepaalde situatie. Ze schudden de kaarten en trekken het voorgeschreven aantal kaarten voor een bepaald legpatroon.

Maar je kunt nog veel meer doen met je kaarten. Deze aflevering van TarotPraat gaat over verschillende mogelijkheden om je kaarten op een andere manier te gebruiken.

Probeer ze eens uit en ontdek of je er iets aan hebt.

We staan bijvoorbeeld stil bij het werken met levensleskaarten en de verborgen boodschappen in een legpatroon.

Je krijgt tips over hoe je meer met je kaarten leert te spelen. Bijvoorbeeld door out-of-the tarotbox te gaan denken.

En hoe je tarot kunt gebruiken voor een meditatie, om een kaart beter te begrijpen.

Het legpatroon dat we deze keer samen uitwerken, is een aangepast klein Keltisch kruis. Een handig legpatroon om met maar vier kaarten veel inzicht te krijgen.

TarotPraat is de Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

1 gedachte over “TarotPraat #018 – Over andere manieren om met je tarotkaarten te werken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×