Logo TarotHuis

TarotPraat #010 – Over verschillende (gespreks)technieken om zelfverzekerder met de tarot te werken

Toelichting aflevering

In 1993 werd Bill Murray gillend gek in Groundhog Day. Keer op keer beleefde hij dezelfde dag opnieuw.

En wij hadden deze keer ook onze eigen Groundhog Day: we waren bij het opnemen van de nieuwste podcast lekker aan het babbelen, toen we ineens ontdekten dat we technisch in een tijdslus zaten. 🙄

Iedere 25 seconden eindigde de opname, schoot de opname weer naar het begin en werd het opgenomen gesprek overschreven met de volgende 25 seconden… En dat 45 minuten lang…

Even frustrerend op dat moment, maar achteraf waren we toch niet echt tevreden over het onderwerp en wat we hierover verteld hadden.

Zo zie je maar: “Elk nadeel hep se voordeel!”

De tweede opname ging gelukkig goed. Waardoor we weer een gezellig rommelige, maar wel leerzame, podcast voor je hebben. We bespreken hierin (gespreks)technieken die jou helpen bij het gebruik van je kaarten.

Zoals: hoe de boodschap van een legpatroon in actie om te zetten. Hoe je voorkomt dat je je emotioneel verankert, als je de kaarten voor iemand anders legt. De kracht (en valkuilen) van luisteren. En hoe je onzekerheid verdwijnt als je de verschillende (gespreks)technieken leert toe te passen.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken tarotdecks:

Besproken legpatronen:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×