Logo TarotHuis

TarotPraat #042 – Over het gebruik van tarotkaarten bij belangrijke besluiten

Toelichting aflevering

Leer je veel van het oefenen met legpatronen? Dan is deze aflevering iets voor jou. Een van de onderdelen in de podcast die wij namelijk zelf erg leuk vinden is de ‘Eerste hulp bij legpatronen’. Luisteraars sturen dan een legpatroon in waar ze graag feedback op willen, of in vast lopen.

In deze TarotPraat behandelen we verschillende van deze ingestuurde leggingen, zodat jij hier ook van kunt leren. We behandelen onder andere een legging van drie kaarten over het houden van balans, en het alternatief voor het Keltisch kruis: de werkcyclus van Rachel Pollack.

Daarnaast hebben we het over hoe je tarotkaarten kunt gebruiken bij (belangrijke) besluiten. En over de toegevoegde waarde van de symboliek op de kaarten. Wanneer is het verstandig om de symboliek even daar te laten, of juist op te gaan pakken?

En natuurlijk weer veel tips voor jou, zodat je nog beter met je kaarten leert te werken.

Benoemd in de podcast:

Eerste hulp bij legpatronen
Loop je vast met een legpatroon of wil je feedback op je duiding? Stuur ons dan je legpatroon en we bespreken deze in onze podcast. We hebben hiervoor nodig: een foto van de kaarten, het gekozen legpatroon, je vraag, en jouw duiding.

Oproep
Heb je ook een vraag aan ons, stuur deze dan eens in via een spraakbericht via Whatsapp. Dit kun je doen door naar onze whatsapp te gaan, via https://wa.me/31650844831.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×