Logo TarotHuis

2024 is het jaar van Kracht

Kracht, de kaart van 2024, vraagt je vriendelijk om je schaduwkanten te omarmen – je angsten en onzekerheden die soms verborgen blijven. Het wordt een jaar van innerlijke kracht, waarin je leert om met vriendelijkheid naar jezelf te kijken en diepgewortelde angsten te overwinnen.

De kracht die je nu nodig hebt, is anders dan die van vorige jaren. Het gaat niet alleen om gericht handelen, maar ook om het omarmen van je eigen kwetsbaarheid. In plaats van al je krachten te bundelen om vooruit te komen, gebruik je ze nu om jezelf van binnenuit te versterken.

Legpatronen die jou gaan helpen in 2024

Het jaar 2024 draait om het houden van innerlijke kracht en het omarmen van je kwetsbaarheid. De vier legpatronen op deze nieuwjaarskaart gaan je hierbij zeker helpen. 

Voor deze legpatronen kun je zowel tarot- als orakelkaarten gebruiken.

Ontvang onze nieuwjaarskaart met legpatronen

Heb je interesse in de legpatronen voor 2024? Download dan onze nieuwjaarskaart, met hierop meer informatie over wat Kracht zegt over 2024 en de vier legpatronen. 

Vul hiervoor hieronder je voornaam en mailadres in.

Nieuw op onze mailinglijst? Je ontvangt dan ook onze tarottips en -nieuwtjes. Geen interesse (meer)? Geen probleem! Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×