Logo TarotHuis

TarotPraat #008 – Over ons tarotpad, en de positieve invloed van autisme op onze cursussen

Toelichting aflevering

Deze week bespreken we onze wandel in de tarotwereld: de hobbels, het plezier en de geleerde lessen.

Onze start is vergelijkbaar met die van vele anderen: mysterieuze kaarten, paranormaal beurzen, dikke boeken met lange beschrijvingen. We volgden cursussen en gingen door Eddies autisme (light) uiteindelijk zelf ook cursussen geven.

Hoe dit kwam?

We vertellen je er graag over in deze aflevering van TarotPraat.

O, en natuurlijk ook meer over hoe bekers 10 geregeld terugkomt in ons leven.

Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken tarotdecks:

Besproken legpatronen:

Andere onderwerpen:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

2 gedachten over “TarotPraat #008 – Over ons tarotpad, en de positieve invloed van autisme op onze cursussen”

  1. Marianne van Bienen

    Ik vind het leuk om naar jullie te luisteren. Binnenkort start ik met de basis cursus en probeer overal wat op te pikken.

  2. Marianne van Bienen

    Dank je wel voor je reactie. Door de manier van korte verklaringen van een kaart als start, is het makkelijker om een duiding te doen en dieper op de vraag in te gaan. Ik blijf jullie volgen en bij vragen laat ik me horen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×