Logo TarotHuis

TarotPraat #009 – Over de voor- en nadelen van intuïtief werken met de tarot

Toelichting aflevering

Tsja, het is wel een terugkerend  thema: ook deze podcast is niet geschikt voor luisteraars met lange tenen. 

In deze aflevering vergelijken we intuïtief lezen, met het gebruik van (basis)betekenissen bij het duiden van kaarten. Beide manieren hebben voor- en nadelen. 

Eddies tarotkaart voor deze podcast was de ridder van zwaarden. En dat was goed te merken. Het temperamentvolle karakter van deze ridder maakte dat we soms (te?) stevig naar buiten traden met onze opvattingen.  

Maar hoe komt het nu dat we geen voorstander zijn van het uitsluitend intuïtief lezen van de tarot? Dat heeft onder andere te maken met dat we jou het allerbeste inzicht gunnen. En dat we je willen helpen om je tarotkaarten voor de volledige 100% te (leren) gebruiken. 

En heeft ook nog iets te maken met blinde vlekken en het niet mislopen van boodschappen uit de tarot. 

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken tarotdecks:

Andere onderwerpen:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×