Logo TarotHuis

Legpatroon Willen versus Nodig hebben

Met dit legpatroon krijg je inzicht in wat je wilt, en of dit ook overeen komt met dat wat je echt, echt, echt.. nodig hebt. Want wat je wilt is niet altijd hetzelfde als dat wat je daadwerkelijk nodig hebt. Daarnaast trek je ook een kaart voor inzicht in dat wat je verdient. 

  • Kaart 1. Dit wil ik
  • Kaart 2. Dit heb ik nodig 
  • Kaart 3. Dit verdien ik

Je getrokken kaarten delen?

Vind je het leuk om je legging te delen om feedback op te krijgen? Plaats deze dan in de TarotHuiskamer (mogelijk moet je eerst inloggen).  

Nog geen lid van de TarotHuiskamer?
Heb je een vraag over tarot, wil je oefenen met legpatronen en/of vind je het leuk om samen met anderen bezig te zijn met tarotkaarten? Dan is de TarotHuiskamer, onze gratis tarotcommunity, iets voor jou. Want wat is er nu leuker dan (samen) oefenen en met de kaarten bezig te zijn? Meer informatie vind je hier

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×