Logo TarotHuis

2023 is het jaar van De Zegewagen

De kaart van De Geliefden hoorde bij 2022. Het was een jaar van keuzes maken. Kiezen voor dat waar je echt voor wilde gaan; met heel je hart! Het is nu zaak om dit vol te houden, want er komt in 2023 heel wat afleiding op je af.

De Zegewagen helpt je bij het stellen en vasthouden van je doel(en). Zodat je er echt voor kunt gaan. Je bundelt hierbij je krachten om vooruit te komen. Het wordt een jaar om nieuwe vaardigheden te leren, of om die ingewikkelde klus af te ronden.
Het is belangrijk om vol te houden, als het tegen zit. Bijvoorbeeld wanneer je het even niet ziet zitten, of als het dagelijkse leven al je aandacht opslokt.

Legpatronen die jou gaan helpen in 2023

Het jaar 2023 draait om het houden van aandacht en focus. De drie legpatronen op deze nieuwjaarskaart gaan je hierbij zeker helpen. Zoals een zeer uitgebreid legpatroon met 39 kaarten, het legpatroon Blik op 2023 of het Vierkant voor 2023. 

Voor deze legpatronen kun je zowel tarot- als orakelkaarten gebruiken.

Ontvang onze nieuwjaarskaart met legpatronen

Heb je interesse in de legpatronen voor 2023? Download dan onze nieuwjaarskaart, met hierop de legpatronen. 

Vul hiervoor hieronder je voornaam en mailadres in. Je ontvangt dan ook onze tarottips en -nieuwtjes. Geen interesse (meer)? Geen probleem! Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×