Logo TarotHuis

2022 is het jaar van De Geliefden

In 2021 stond De Hogepriester centraal. Het was hierdoor een jaar van leren en ontwikkeling, en het leren uitspreken van emoties.

Het komende jaar is hierop een vervolg. Met alles wat je hebt geleerd, ben je in staat om keuzes te maken voor datgene waar je blij van wordt. In 2022 komen namelijk geregeld situaties voorbij, waarbij je moet gaan kiezen.

Het is goed om hierbij om je heen te blijven kijken, zodat je weloverwogen een beslissing kunt nemen. Laat je hierbij niet afleiden of verleiden om voor iets te gaan, wat niet goed voor je is.

Dit is belangrijk, want elke keuze heeft consequenties. En door je hart te volgen, kun je hier volledig voor gaan.

Legpatronen die jou gaan helpen in 2022

Het jaar 2022 draait om het maken van keuzes. Twijfel je, of wil je je hierop voorbereiden? Dan hebben we verschillende legpatronen voor je in de aanbieding. Bijvoorbeeld speciale versies van het Keltisch kruis en Het Vierkant. Maar ook het unieke legpatroon: Van 2021 naar 2022.

Voor deze legpatronen kun je zowel tarot- als orakelkaarten gebruiken.

Ontvang onze nieuwjaarskaart met legpatronen

envelop met kerstkaart

De nieuwjaarskaart voor 2022 is niet meer verkrijgbaar. Kijk voor de meest recente op onze downloadpagina 

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor iedereen die echt aan de slag wil met de tarotkaarten

De Serieuze Starters-gids

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×