Logo-TarotHuis-academie-transparant-diapositief-195x59-1.png

Rekenen met tarotkaarten

Ontdek de verborgen kracht van tarot

Ontrafel de geheimen achter de getallen van de tarot. Na deze cursus kun je een tarotkaart verbinden met namen, datums en getallen, waardoor verborgen boodschappen zichtbaar worden.

Krijg nu toegang voor 47,- 

Boor een nieuwe bron van informatie aan

Veel mensen houden van tarotkaarten omdat ze mooi zijn. Ze kijken naar de afbeeldingen in het legpatroon en denken na over de boodschap van de uitgelegde kaarten. Maar je kunt tarotkaarten ook op andere manieren inzetten, die je nog meer inzicht gaan brengen. En dit zijn juist de inzichten die je niet uit je legpatronen kunt halen. 

Je kunt namelijk cijfers en namen omzetten naar tarotkaarten, om je aanvullende informatie te geven. Voor nog meer inzicht in jezelf!

Ga rekenen met je tarotkaarten

In deze online cursus leer je verbindingen te leggen tussen tarotkaarten, en datums & namen. 

Getallen

Datums en cijfers
Ontdek de relatie tussen je geboortedatum en tarotkaarten om uit te rekenen wat je levensles, je jaarkaart en je talenten zijn. Kijk welke tarotkaarten bij je vier levensfasen horen. Zet cijfers om naar tarotkaarten en krijg nieuwe inzichten  

Letters

Namen en letters
Verbind tarotkaarten met je naam om meer inzicht te krijgen in je karaktereigenschappen, je innerlijke/zichtbare persoonlijkheid, je dromen, wensen en fantasieën, en nog veel meer. 

Voor wie bedoeld?

Deze tarotcursus is voor iedereen die verder wil kijken dan legpatronen om inzichten uit de tarotkaarten te halen. Weet je hoe je moet werken met je tarotkaarten, dan kun je deze vervolgcursus doen om je kennis te verdiepen. 

Je haalt het meeste uit onze cursussen als je gemotiveerd bent om tijd en energie te stoppen in je eigen ontwikkeling. En je onze tips en werkwijze ook daadwerkelijk gaat toepassen.

Wat levert deze cursus je op?

✅ Leer technieken om nog meer uit je tarotkaarten te halen. 
✅ Zet elke naam en datum om in een tarotkaart en ontdek de verborgen boodschappen.

De bewoners van TarotHuis

20231227 Arjen prive paars tarothuis

Arjen

20231227 Eddie

Eddie

De start van onze eigen tarotavonturen ging met pieken en dalen. We verdwaalden in de grote hoeveelheid informatie, in de moeilijk te onthouden beschrijvingen, en raakten verward door de verschillende visies die we lazen (en die elkaar soms ook tegenspraken)…

Wij begrijpen dus als geen ander hoe verwarrend het kan zijn om te beginnen met tarot.

In 2015 hebben we het TarotHuis opgericht, waar wij – en onze trouwe huisdieren – onze passie en kennis over tarot delen met iedereen die er over wil leren. Eerst uitsluitend fysiek en vanaf 2021 meer online. We hebben talloze mensen geholpen met de tarot in consulten, workshops en cursussen.

Onze cursussen en workshops onderscheiden zich door een duidelijke focus op de kernbetekenissen en de structuur van de kaarten. We maken de tarot hiermee minder zweverig en mysterieus, en meer toegankelijk, concreet en bruikbaar. Spiritualiteit en intuïtie zijn belangrijk en spelen een grote rol bij het werken met tarotkaarten, maar met zweverigheid is nog nooit iemand geholpen.

We krijgen van onze cursisten terug dat onze aanpak hen enorm helpt bij het leren werken met de kaarten. Ineens merken ze dat het (leren) werken met de tarotkaarten makkelijk en leuk is. 🙂

20231227 Eddie

Eddie

20231227 Arjen prive paars tarothuis

Arjen

check

Op jouw tijd en tempo
Een online cursus, die je op je eigen tempo kunt volgen. Toets je kennis na elke module.

check

Lesmateriaal
We ondersteunen je met: leerzame video’s, handige documenten en praktische oefeningen.

check

Online groep
Bij de cursus hoort een online groep. Deel daar je vragen en legpatronen, en ontmoet anderen.

Meld je aan voor de deze cursus en ga gelijk aan de slag

Kosten

De cursus Rekenen met tarotkaarten kost eenmalig 47,-. 

Opzet cursus

  • De cursus is opgebouwd uit zes video’s (totaal zo’n 30 minuten), verdeeld over vier modules. 
  • Daarnaast ontvang je een werkboek, waarin je het geleerde gelijk kunt toepassen op jezelf. 
  • Ook hebben we een handig overzicht toegevoegd, waarin de tarotkaarten al vertaald zijn naar levensleskaarten. Zodat jij dit niet meer hoeft te doen. 

Bezoek je deze pagina via Facebook/Instagram/Meta, dan is het goed om het volgende te weten: deze site is geen onderdeel van de Meta-website of Meta Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier onderschreven door Meta. Facebook/Instagram/Meta is een handelsmerk van Meta Inc.

© 2015 – 2024 TarotHuis

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×