Logo-TarotHuis-academie-transparant-diapositief-195x59-1.png

De Magische Tarotformule

Wat is de Magische Tarotformule?

De Magische Tarotformule is een cursus, waarbij we live online sessies, kennisvideo’s en een online omgeving met elkaar combineren. 

Deze tarotcursus is voor iedereen die beter wil leren werken met de tarotkaarten. Of je nu een beginnende tarotist bent. Of een meer ervaren kaartlegger, die nog steeds worstelt met de betekenissen van de kaarten.

We leren je een stevige tarotbasis, zodat je geen tarotboeken en -websites meer nodig hebt om goed met je kaarten te werken.

Op dit moment kun je je niet aanmelden

Meld je hieronder aan voor tarottips en herinneringen, en we laten je weten wanneer je je kunt aanmelden. 

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×