Logo TarotHuis

Gefeliciteerd!

Je inschrijving voor de TarotHuiskamer is gelukt. Je kunt gelijk aan de slag!

Aan de linkerkant vind je je persoonlijke menu. Onderzoek vooral alle onderdelen van onze academie. 

Linksboven zie je de knop om je persoonlijke menu uit te laten klappen. Onderzoek vooral alle onderdelen van onze academie. 

Stap 1. Stel je voor

We vinden het leuk als je je voorstelt in de TarotHuiskamer

Stap 2. Voeg ons mailadres toe aan je contacten

We hebben je een bevestiging (en inloggegevens) gestuurd. 

Controleer je inbox (eventueel je spam/reclame-folder). Zit onze mail in je spam- of reclamemap? Markeer deze dan als geen spam/reclame. Als je Gmail gebruikt, sleep dan onze mail van ‘Other’ naar je ‘Primary folder’, je inbox dus.  

Niets ontvangen? Mail naar info@tarothuis.nl en we regelen het voor je.

Stap 3. Bekijk de online leeromgeving

Onze online leeromgeving is best uitgebreid. Klik er gerust in rond. 

We hebben de afgelopen periode heel hard gewerkt aan de leeromgeving. Het kan zijn dat er nog ergens iets onlogisch of een technisch foutje aanwezig is. Of dat je ergens iets Engels ziet. We denken dat we inmiddels het meeste aangepakt hebben, maar als je toch nog iets ziet/ervaart: laat het ons dat ajb weten. Dan kunnen we dat veranderen.

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="7856"]

Inloggen

[mepr-login-form use_redirect="true"]

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

[mepr-membership-registration-form id="8942"]
×