TarotHuiskamer

 • Roger

  lid
  22 juli 2023 om 10:56

  Goedemorgen lieve tarotmensen,

  Het is helaas weer lang geleden dat ik hier een bericht heb geplaatst. Ik zag dat mijn geschiedenis op de vernieuwde site niet eens meer aanwezig is. Een nieuw begin dus weer…

  Om wat meer rust en regelmaat in mijn leven te creëren, wil ik weer wat vaker mijn kaarten gaan raadplegen. Ik was enigszins weer wat verwijderd van mijn eigen ik. Geleefd door de waan van de dag met alle (te veel) triggers die daarbij horen. Back to basics dus!

  Graag wil ik mijn legging van deze dag met jullie delen.

  Dit is nu belangrijk voor mij: Gerechtigheid: Eerlijk en duidelijk zijn naar mijzelf en anderen. Need to say more? Dus wat ik al heb aangegeven hierboven is, dat ik dicht bij mezelf moet blijven en dit ook duidelijk maken in mijn naaste omgeving.

  Dit laat ik nu los: Zwaarden 8: Ik heb weer een periode vastgezeten in mijn eigen gedachten en denkpatronen. Dit heeft mij dus beperkt in mijn persoonlijkheid met zowel doen en denken (geen woorden maar daden). Mijn voornemen om te kunnen ontsnappen aan die dagelijkse (zinloze) gedachtenstroom is om wat vaker te gaan mediteren. Dit heb ik namelijk al jaren verwaarloosd.

  Hier moet ik nu over nadenken: De hogepriester: Dit is altijd een belangrijke kaart voor mij geweest. Ik moet leren om mij eerder, beter en duidelijker uit te drukken. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat wil ik niet! Dus niet halfslachtig om de zaken heen draaien. Dat is voor mijzelf duidelijk maar dus ook voor mijn omgeving. Wees jezelf en blijf zo dicht mogelijk bij jezelf. Hierdoor zal ik mij veel beter en gelukkiger voelen.

  Tel ik de kaarten bij elkaar op, dan kom ik op het getal 24. Dit is bij elkaar 6: De geliefden. Laat dit nu mijn persoonlijke geboortekaart zijn! Keuzes vanuit mijn hart maken. Een mooiere en duidelijkere legging kan ik toch niet hebben voor deze mooie zaterdagmorgen?

  Allemaal een fijn weekend en tot schrijfs of horens (podcast van Eddie en Arjen)

  Gr Roger

  •  Roger heeft dit bericht aangepast (2 maanden geleden).
  •  Roger heeft dit bericht aangepast (2 maanden geleden).
×