TarotPraat #038 – Over grappige tarotkaarten, die je laten glimlachen

Toelichting aflevering

We hebben weer een nieuwe TarotPraat voor je online gezet; boordevol inzichten, tips en leerzame verhalen. TarotPraat is onze podcast, over inzicht- en inspiratiekaarten.

In deze aflevering besteden we aandacht aan grappige tarotkaarten, die voor een glimlach zorgen. En vertelt Eddie meer over zijn nieuwe, praktische tarotcursus. Ideaal voor iedereen die met de tarot wil leren werken, door er gewoon mee bezig te zijn.

Deze podcast is overigens op een andere plek opgenomen dan dat we normaal doen. Namelijk bij vriendin Barbara (tevens een van onze oud-cursisten). Op een mooie locatie; tussen de bomen en met een muzikale trein die twee keer per dag pal langs haar huis rijdt.

We bespreken verder ook nog de volgende onderwerpen:

  • twee keer een gevalletje Eerste Hulp bij Legpatronen,
  • een interessant onderwerp: teleurstelling door een te grote afhankelijkheid van tarotkaarten, en
  • een voorbeeld hoe je een vrije legging – zonder legpatroon – uitvoert.

Benoemd in de podcast

Nieuw: doe-het-zelf/samen legpatronen
Loop je vast met een legpatroon of wil je feedback op je duiding? Stuur ons dan je legpatroon en we bespreken deze in onze podcast. We hebben hiervoor nodig: een foto van de kaarten, het gekozen legpatroon, je vraag, en jouw duiding.

Oproep
Heb je ook een vraag aan ons, stuur deze dan eens in via een spraakbericht via Whatsapp. Dit kun je doen door naar onze whatsapp te gaan, via https://wa.me/31650844831.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×