TarotPraat #034 – Over oa opvallende tarotgebeurtenissen en betekenissen verbinden met je intuïtie

Toelichting aflevering

Het wordt langzaamaan zomer, maar Eddie en ik houden een voorjaarsschoonmaak. 😉 De websites van TarotHuis en TarotinNederland worden flink opgeschut en opgeknapt.

Ook heeft Eddie opruiming gehouden op zijn YouTube kanaal.

We krijgen reacties dat mensen zijn video’s missen. Dit begrijpen we goed. Alleen was het even nodig om een frisse start te kunnen maken.

In deze TarotPraat gaan we hier wat dieper op in.

Ook hebben we deze keer weer wat leuke vragen ontvangen om in deze podcast te bespreken. Bijvoorbeeld over opvallende ervaringen met tarotkaarten en tijdens consulten.

En we bespreken ook wat er speelt als je gevoel/intuïtie iets anders aangeeft dan de standaard betekenis van een kaart. En wat helpt om de ene kaart aan de andere te verbinden.

In een van onze favoriete boeken vonden we een leerzaam legpatroon: De deur. We werken dit legpatroon samen uit.

Benoemd in de podcast

Oproep

Heb je ook een vraag aan ons, stuur deze dan eens in via een spraakbericht via Whatsapp. Dit kun je doen door naar onze whatsapp te gaan, via https://wa.me/31650844831.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Waar vind je ons?

TarotPraat:

TarotHuis:

Tarot in Nederland:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×