TarotPraat #021 – Over goede en slechte tarotkaarten

Luister via Apple Podcasts

Toelichting aflevering

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat we gestart zijn met onze tarotpodcast TarotPraat. En we hebben inmiddels podcast nummer 21 online gezet!

In deze podcast bespreken we ‘goede’ en ‘slechte’ tarotkaarten. Er zitten enkele tarotkaarten in een tarotdeck die tarotisten als positief ervaren, maar ook enkele meer duistere, negatieve kaarten. Wat is een goede manier om met deze kaarten om te gaan? En zijn ze wel zo uitgesproken?

Ook gaan we dieper in op tijdspecifieke leggingen, zoals het leggen van kaarten voor de toekomst, of juist voor het verleden. Wanneer kun je ze wel, en wanneer is het verstandiger om ze juist niet in te zetten?

We werken twee herfstige legpatronen uit, zodat jij hiervan kunt leren.

TarotPraat is de Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×