TarotPraat #015 – Over manieren om de tarot te duiden: instinctief, intuïtief, inspiratief,…

Luister via Apple Podcasts

Toelichting aflevering

Deze keer over iets dat we zeggen niet te doen, maar stiekem toch doen: onze intuïtie gebruiken bij het duiden van de kaarten. 

Wat houdt het intuïtief lezen in? Hoe kun je dit het beste inzetten? En hoe weet je überhaupt of je je intuïtie goed inzet?

Wat mensen nu vaak intuïtief duiden noemen, is volgens ons eerder inspirerend lezen. Omdat een plaatje hierbij inspireert om iets te zeggen. Hierbij kan een kaart dus verschillende boodschappen uitdragen, afhankelijk van de situatie en hoe de kaartlezer erbij zit. Je laat het hierbij niet bij de  kaarten, maar jij neemt als tarotlezer een (te) grote rol in.  

Er zijn vele voordelen van het wel laten bij de kaarten: zo voorkomt je dat je in je blindevlekvalkuil stapt en er is ruimte voor groei in je tarotontwikkeling. Ook draagt het bij aan het zelfverzekerder werken met je kaarten, en je bent minder vermoeid na het duiden van een legpatroon. 

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken:

Besproken tarotdecks:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×