TarotPraat #014 – Over dat verschil van inzicht er mag zijn – #teamArjen #teamEddie

Luister via Apple Podcasts

Toelichting aflevering

We zijn het niet altijd met elkaar eens. Op hoofdlijnen wel, maar soms kijken we net wat anders naar het werken met de tarotkaarten. In onze podcast vertellen we over onze standpunten en de wijze waarop we met de kaarten werken. Met het belangrijkste doel: jou meerdere manieren aandragen, zodat jij jouw eigen-wijze leert ontdekken.

In deze aflevering van TarotPraat vertelt Eddie over zijn nieuwe tarotdecks: de Tarot Vintage en de Christmas Tarot. 

Ook gaan we weer in op verschillende vragen van luisteraars. Zoals de koppeling tussen de kleine arcana en de eerste 10 grote arcana kaarten. Eddie en ik zijn het niet helemaal eens over de nuances en de toepassing ervan. Hoe denk jij er over? Ben je #teamArjen of #teamEddie?

Een vraag die we ook bespreken, is hoe je je kunt blijven ontwikkelen in het werken met tarotkaarten, zonder continu les te blijven nemen. En de meerwaarde van een keurmerk voor tarotlezers en -cursussen.

We vertellen je meer over de verschillende tarotontwikkelingen die we aan het doorvoeren zijn. Je krijgt ook tips voor als je niet op de betekenis van een kaart kunt komen, en hoe je op afstand voor iemand een kaart kunt leggen. En wat dacht je van meer inzichten door familieopstellingen met tarotkaarten?

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

 

Besproken:

Besproken tarotdecks:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×