TarotPraat #007 – Over vooruitkijken met de tarot

Luister via Apple Podcasts

Toelichting aflevering

De eerste tarotpodcast van 2022 is een geschikt moment voor een vooruitblik op het nieuwe jaar. We kijken naar onze tarotplannen voor 2022. En bespreken hoe we de ideeën die we hebben, samen kunnen brengen om anderen te helpen bij het beter leren werken met de tarot. 

We kijken ook naar wat we zelf willen leren. 

Natuurlijk pakken we onze kaarten erbij om ons hierbij wat meer (zelf)inzicht te geven. We gebruiken het aangepaste Vierkant-legpatroon, dat je ook op de nieuwjaarskaart kunt vinden.

Wil je weten waarom wij eigenlijk geen kaarten voor elkaar leggen? Of wat de tarot ons heeft gebracht – en jou ongetwijfeld ook – of nog gaat brengen?

Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Besproken tarotdecks:

Besproken legpatronen:

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×