2023 is het jaar van De Zegewagen

De kaart van De Geliefden hoorde bij 2022. Het was een jaar van keuzes maken. Kiezen voor dat waar je echt voor wilde gaan; met heel je hart! Het is nu zaak om dit vol te houden, want er komt in 2023 heel wat afleiding op je af.

De Zegewagen helpt je bij het stellen en vasthouden van je doel(en). Zodat je er echt voor kunt gaan. Je bundelt hierbij je krachten om vooruit te komen. Het wordt een jaar om nieuwe vaardigheden te leren, of om die ingewikkelde klus af te ronden.
Het is belangrijk om vol te houden, als het tegen zit. Bijvoorbeeld wanneer je het even niet ziet zitten, of als het dagelijkse leven al je aandacht opslokt.

Legpatronen die jou gaan helpen in 2023

Het jaar 2023 draait om het houden van aandacht en focus. De drie legpatronen op deze nieuwjaarskaart gaan je hierbij zeker helpen. Zoals een zeer uitgebreid legpatroon met 39 kaarten, het legpatroon Blik op 2023 of het Vierkant voor 2023. 

Voor deze legpatronen kun je zowel tarot- als orakelkaarten gebruiken.

Ontvang onze nieuwjaarskaart met legpatronen

Heb je interesse in de legpatronen voor 2023? Download dan onze nieuwjaarskaart, met hierop de legpatronen. 

Vul hiervoor hieronder je voornaam en mailadres in. Je ontvangt dan ook onze tarottips en -nieuwtjes. Geen interesse (meer)? Geen probleem! Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×